Villa Wolaxiin?

Etsimme sali- ja keittiöhenkilökuntaa

Villa Wolax sijaitsee Turun saaristossa, Kuusiston saaren länsikärjessä. Tarjoamme merelliset puitteet ja toimivan kokonaisuuden kesäravintolaan, kokouksiin, sekä monenlaisiin juhliin ja yksityistilaisuuksiin. Olemme ainutlaatuinen kohde hyvän palvelun ja maistuvan ruoan kera ja ehkä juuri siksi monet asiakkaistamme tulevat vieraiksemme aina uudestaan ja uudestaan. Myös iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on asiakkaalle tae onnistuneista juhlista, lomista tai yritystapahtumista. www.villawolax.fi

Nyt etsimme tulevan kesän sesonkiin (touko-syyskuu) ammattitaitoista sali-ja keittiöhenkilökuntaa. (112,5h/3vko)

Salitarjoilijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä. Tunnet tarjoilun etiketin, olet oma-aloitteinen, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on organisointikykyä. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaspalvelusta. Osaat lukea asiakasta ja palvella heitä oikealla tavalla yksilöllisesti.

 

Tunnet myös sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Serviisissä pistät aina parastasi ja pystyt palvelemaan tarvittaessa myös englannin kielellä. Langat pysyvät käsissäsi myös pienen kiireen ja paineen keskellä. Paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas. 

Kokeilta edellytämme alan koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä aikaisempaa kokemusta a’la carte- kokkina toimimisesta. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on vahvaa osaamista monipuolisesta ruuan valmistamisesta. Seuraat myös aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä.

 

Sinulla on myös silmää ruoka-annosten kauniiseen esillelaittoon. Tunnet sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Sinulla on paineensietokykyä ja ripeä työskentelyote. Osaat yllättää asiakkaat upeilla makuelämyksillä ja paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas. 

Molemmissa vakansseissa odotamme valmiutta sitoutua työskentelemään Villa Wolaxissa koko kesäkauden ajan ravintolan kaikkina aukioloaikoina. Vastavuoroisesti saat monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta.

 

Mahdolliset tiedustelut sähköpostilla: tom@henkilostovoima.fi

Sijaintimme vuoksi ajokortti ja oma auto ovat eduksi. Avustamme myös asunnon etsinnässä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 mennessä.
 
Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
Hakemukset 28.2.2021 mennessä hakemukset@henkilostovoima.fi