top of page

Näköalaravintola Tuikkuun?

Etsimme sali- ja keittiöhenkilökuntaa

Tuikku 1_edited.jpg
Peak Lapland, Lapin Huippuhotellit Oy, Näköalaravintola Tuikku on yksityinen majoitus ja ravintola-alan yritys, joka on perustettu 2006. Se sijaitsee Levin huipulla ja on yksi suosituimmista ravintoloista kansainvälisessä Levin hiihtokeskuksessa. Olemme ainutlaatuinen kohde hyvän palvelun ja maistuvan ruoan kera ja ehkä juuri siksi monet asiakkaistamme tulevat vieraiksemme aina uudestaan ja uudestaan.
www.tuikku.fi

Nyt etsimme tulevan talven sesonkiin (tammi-huhtikuu) ammattitaitoista sali-ja keittiöhenkilökuntaa.

Voit olla ravintola-alan konkari tai aloittelija. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on palava halu oppia uutta, omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Pystyt toimimaan tehokkaasti muuttuvissa ja yllättävissäkin tilanteissa aina hymy kasvoilla. Olet täysi-ikäinen ja sinulla on hygienia- ja alkopassi, sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaspalvelusta. Osaat lukea asiakasta ja palvella heitä oikealla tavalla yksilöllisesti.

 

Tunnet myös sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Serviisissä pistät aina parastasi ja pystyt palvelemaan tarvittaessa myös englannin kielellä. Langat pysyvät käsissäsi myös pienen kiireen ja paineen keskellä. Paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas. 

Kokeilta edellytämme alan koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä aikaisempaa kokemusta. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on vahvaa osaamista monipuolisesta ruuan valmistamisesta. Seuraat myös aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä.

 

Sinulla on myös silmää ruoka-annosten kauniiseen esillelaittoon. Tunnet sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Sinulla on paineensietokykyä ja ripeä työskentelyote. Osaat yllättää asiakkaat upeilla makuelämyksillä ja paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas. 

Molemmissa vakansseissa odotamme valmiutta sitoutua työskentelemään Lapin Huippuhotellit Oy:n palveluksessa koko talvikauden ajan ravintolan kaikkina aukioloaikoina. Vastavuoroisesti saat monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta. Lumiset tunturit tarjoavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja pääset nauttimaan Levin kansainvälisestä ilmapiiristä. Koe Levin upea kevätaurinko ja Lapintaika.

 

Mahdolliset tiedustelut sähköpostilla: tom.laaksonen@tuikku.fi

Sijaintimme vuoksi ajokortti ja oma auto ovat eduksi. Järjestämme tarvittaessa myös asunnon.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2023 mennessä.
 
Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Hakemukset 30.1.2023 mennessä hakemukset@henkilostovoima.fi
bottom of page