top of page

HenkilöstöWoima pohjautuu omakohtaiseen kokemukseen yrittäjänä ja niihin haasteisiin, joita henkilöstöpula aikanaan loi. 

Luvatun kustannustehokkuuden sijaan virheelliset henkilöstön vuokraukset ja rekrytoinnit kuluttivatkin aikaa, rahaa ja hermoja. Pahimmillaan virherekryt vahingoittivat koko työyhteisöä.

Rekrytointivaiheeseen panostaminen palkitsee kaikki osapuolet

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksen perustaminen pohjautuu omakohtaiseen kokemukseeni yrittäjänä ja niihin haasteisiin, joita henkilöstöpula aikanaan loi. Kokemuksesta tiedän myös, mitä on työskennellä työntekijän saappaissa, kun tiimiä on paikattu virheellisillä rekryillä. Siinäkin menee hermot.

Yrittäjänä en ehtinyt sitoutumaan rekryprosesseihin, sillä resurssipula iski tietenkin aina kiireisimpään aikaan. Onneksi tarpeeseen oli ratkaisu, joten käännyin monasti rekrytointi- ja henkilöstövuokrauksen palveluntarjoajien puoleen. Kuinkas kävikään: liian monta kertaa huomasin saaneeni ammattitaidotonta porukkaa palvelukseeni ja luvatun kustannustehokkuuden sijaan henkilöstön vuokraukset sekä rekrytoinnit kävivätkin loppupeleissä kalliiksi. Ikävää sekä yritykselleni että työntekijälle.

 

Alalla kuin alalla työsuhteeseen vaikuttavat vahvasti kokemuksen ja osaamisen lisäksi persoonat, lähtökohdat sekä dynamiikka. Kun näissä kosahtaa, klikkejä, turhautumisia ja asennevammaisuutta alkaa ilmetä enenevässä määrin – kaikkien soppaan sekaantuneiden osalta. 
 

Nykyinen bisnekseni osoittaa, että ne on mahdollista ennaltaehkäistä ja jopa poistaa riittävällä sitoutumisella ja vaivannäöllä rekryvaiheessa. Tutustua niin hakijoihin kuin työnantajiin ja uskoa omaan intuitioon yhtä vakaasti kuin cv:hen ja suositteluihin. 
 

Toimeksiannot onnistuvat kauttani miltei 100% ja olen ylpeä siitä. Ihmisten kanssa kun ollaan tekemisissä täytyy kuitenkin sietää pientä epävarmuutta ja ottaa opiksi esimerkiksi mahdollisista keskeytetyistä työsuhteista. 
 

Nykyinen luottoporukkani lisättynä muutamalla uudella hyvällä tyypillä on optimaalinen määrä parhaimpaan lopputulokseen niin työnantajan kuin -hakijan puolelta. Suurempi kokonaisuus tuo mukanaan muun muassa suurempia kiinteitä kustannuksia ja etäännyttää minut hallinnollisiin tehtäviin ihmisten kohtaamisen sijasta.

En tähtää alan suurimmaksi toimijaksi, mutta kylläkin yhdeksi laadukkaimmista ja arvostetuimmista. Tähän asti näyttää erittäin hyvältä!

 

Tunnen työntekijäni ja tunnen asiakkaani. Koen suurta vastuuta työstäni ja pidän ihmisistä huolta. Teen tätä työtä suurella sydämellä ja se näkyy kaikilla henkisenä ja taloudellisena hyvinvointina.

Mikäli koet työntekijänä tai työnantajana, että HenkilöstöWoima voisi olla sinunkin ratkaisusi, ota ihmeessä yhteyttä!

 

Rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen ammattilainen Tom Laaksonen HenkilöstöWoima Oy
"Tunnen työntekijäni ja tunnen asiakkaani. Koen suurta vastuuta työstäni ja pidän ihmisistä huolta."
Tom Laaksonen
Tiskari, blokkari, baarimikko, tarjoilija, harrastelija-kokki, yrittäjä 
bottom of page