top of page

Á la Carte -tarjoilijoita ja -kokkeja, extraajia

Ravintola Uusi Kilta on gastronomiseen keittiöön ja laatuviineihin erikoistunut ravintola Naantalin parhaalla paikalla, Vanhan kaupungin vierasvenesataman vieressä. Elämyksiä sisätilojen saleissa tai ulkoterassilla merellisiä näkymiä ihaillen.

Ravintola Uusi Kilta tarjoilee korkealaatuisista raaka-aineista huolella tehtyä, konstailematonta 
eurooppalaista ruokaa. Toimintamme on erittäin asiakaslähtöistä ja ammattitaitoinen henkilökunta 
on tae onnistuneelle vierailulle ravintolassamme.
 

Ravintola Uusi Kilta etsii nyt ammattitaitoisia salitarjoilijoita, sekä kokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen touko- syyskuun ajaksi (112,5 h/3vko).

Salitarjoilijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä. Tunnet tarjoilun etiketin, olet oma-aloitteinen, pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on organisointikykyä. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaspalvelusta. Osaat lukea asiakasta ja palvella heitä oikealla tavalla yksilöllisesti. Tunnet myös sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Serviisissä pistät aina parastasi ja pystyt palvelemaan tarvittaessa myös englannin kielellä. Langat pysyvät käsissäsi myös pienen kiireen ja paineen keskellä. Paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas. 

Kokeilta edellytämme alan koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä aikaisempaa kokemusta á la Carte
-kokkina toimimisesta. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on vahvaa osaamista monipuolisesta ruuan valmistamisesta. Seuraat myös aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on myös silmää ruoka-annosten kauniiseen esille laittoon. Tunnet sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Sinulla on paineensietokykyä ja ripeä työskentelyote. Osaat yllättää asiakkaat upeilla makuelämyksillä ja paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas. 

Molemmissa vakansseissa odotamme valmiutta sitoutua työskentelemään ravintola Uudessa Killassa koko kesäkauden ajan ravintolan kaikkina aukioloaikoina. Vastavuoroisesti saat monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta.

Mahdolliset tiedustelut sähköpostilla: tom@henkilostovoima.fi
 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: hakemukset@henkilostovoima.fi 17.3.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa avoimissa työpaikoissamme.

bottom of page